Clubul Rotary a acordat premiul special în cadrul concursului ”Structuri Ludice în opera lui Constantin Brâncuși”

735

Recent, Clubul Rotary Târgu Jiu a dorit să contribuie la performanța elevilor care s-au înscris în competiția ”Structuri Ludice în opera lui Constantin Brâncuși”, acordând un premiu special.

Diploma a fost înmânată de președintele Rotary Târgu Jiu, Raluca Davițoiu, elevei Frăguța Elena Gunici de la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu”, profesor coordonator Cristina Cioplea. Concursul a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu, Primăria Municipiului Târgu Jiu și Muzeul Național ”Constantin Brâncuși” și s-a bucurat de participare națională și internațională.
Lucrarea realizată de Frăguța Gunici va fi licitată la Balul Rotary ce va fi organizat în luna mai, o parte din suma astfel obținută urmând a-i reveni autoarei și restul Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu. ”Ne bucurăm că anul acesta premiul a revenit unei tinere din Târgu Jiu. Clubul Rotary se implică în susținerea valorilor și îmi doresc ca lucrarea premiată să fie o adevărată provocare la licitația din cadrul balului caritabil pe care îl vom organiza pe 10 mai”, a declarat Raluca Davițoiu, președintele Clubului Rotary Târgu Jiu.
Tot cu această ocazie, a fost finalizată și acțiunea anuală ”O cană de fericire”, acțiune prin care pe data de 1 decembrie 2023, la standul din Piața Prefecturii, au fost strânse donații în schimbul unor cănuțe de lut pictate de elevii de la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu”. Suma astfel obținută a fost dublată de Clubul Rotary Târgu Jiu și astfel au putut fi achiziționate trei tablete grafice și mese pentru secția de arhitectură a Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here