Clubul Persoanelor cu Handicap, Îşi deschide porţile astăzi pentru vizitatori

188
Cetăţenii care doresc să observe îndeaproape activităţile desfăşurate la Clubul Persoanelor cu Handicap din Târgu-Jiu „Per aspera ad astra”, au şansa să facă acest lucru astăzi, cu ocazia Zilei Europene de luptă împotriva discriminării persoanelor cu handicap.

Pentru a marca această zi, membrii Clubului „Per aspera ad astra” vor desfăşura o serie de acţiuni cu rol de conştientizare a drepturilor persoanelor cu handicap şi promovare a demnităţii acestora în comunitatea locală. Astfel, de dimineaţă, înscrişii în acest club vor participa la o acţiune în colaborare cu Poliţia Comunitară Târgu-Jiu de conştientizare a conducătorilor auto asupra importanţei locurilor de parcare rezervate persoanelor cu handicap.
De asemenea, la sediul clubului, între orele 14:30 – 16:00 se va organiza „Ziua Porţilor Deschise” prin organizarea de activităţi recreative (şah, table, tenis de masă, rummy şi biliard) între membrii „Pers aspera ad astra”, precum şi a amenajării unei expoziţii a produselor de artizanat, realizate de persoane cu dizabilităţi.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here