Clubul Pandurii scurge iar banii către boier Condescu

548

De la numirea lui Marin Golea în fruntea Clubului Pandurii Târgu-Jiu, acest for asigură, contra cost, masa jucătorilor și antrenorilor, tocmai la zahanaua lui Marin Condescu, din Târgu-Jiu. Până în prezent, clubul a achitat deja în jur de 20.000 de lei către localul din municipiu deținut de firma Gardena, în spatele căreia se află cuplul Mădălina Berbecel-Marin Condescu. Plățile spre local se fac săptămânal, iar beneficiarii servesc zilnic masa la boier Condescu, cel care spunea, cu ceva timp în urmă, în presă, că oferă gratis masa către jucători.

Firma și oamenii de casă ai lui Condescu revin la Pandurii odată cu instalarea lui Golea în fruntea clubului de fotbal în calitate de administrator special. Deja Golea l-a reangajat la club pe celebrul Ion Rădoi, mâna dreaptă a lui Marin Condescu, fostul șofer al acestuia. Rădoi a fost angajat pe funcția de administrator al clubului, postul nefiind ocupat prin concurs.
“În mod șocant, șoferul lui Condescu a ajuns să fie angajat administrator al Clubului Pandurii, club aflat în insolvență, cu acordul tuturor acționarilor acestuia. Din câte știu, Rădoi nu a fost unica angajare pe care vroia să o facă Golea, acesta fiind însă oprit la timp. Este ieșit din comun faptul că Marin Condescu trimis în judecată pentru fapte penale a ajuns iar să facă legea la Clubul Pandurii, acordându-și prin mâna sa dreaptă Golea bani săptămânal pentru cherhanaua sa și a Mădălinei Berbecel. Să nu uităm că Condescu încă trage sforile să-și recupereze peste un milion euro pe care îi pretinde clubului, deși sumele nu se regăsesc deloc în contabilitatea acestuia. Actele depuse de Condescu pentru a demonstra datoria clubului față de el nu sunt însă relevante.”, a declarat fostul deputat Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj.
Morega susține, de asemenea, că, masa jucătorilor se servește “La Boieru”, aici zilnic antrenorii și fotbaliștii au asigurat nu numai meniul zilei. Facturile ajung săptămânal la club și sunt plătite cu generozitate de amicul patronului, Marin Golea. Asta deși clubul avea un contract deja cu un local din municipiu, unde se servea masa doar înainte de meciuri, pe un meniu stabilit de medicul clubului, special pentru jucători.
Deja “La Boieru” i-a servit clubului facturi de 20.000 de lei, linia de credit fiind în continuare deschisă pentru Pandurii Târgu-Jiu, care se dovedește bună platnică către acest local.

Contabilii “de casă”, înapoi!
Golea nu se oprește aici, acesta vrea să readucă foștii contabili la club, aceștia fiind apropiații lui Condescu, este vorba despre Cristian Becheru și Claudia Colțan. Cei doi sunt oamenii cărora Condescu le tripla salariile înainte să părăsească clubul. Acum Pandurii lucrează cu o firmă de contabilitate, sub supravegherea administratorului judiciar.

Golea cu mașina clubului, la întrunirea FNME
În ceea ce privește economiile care ar trebui făcute de club, Golea nu face nimic de genul, dimpotrivă. De altfel, Golea s-a deplasat cu mașina clubului și combustibilul la ultima întrunire a FNME, din județul Vâlcea.
A.Stoica

5 COMENTARII

  1. Da a fost angajat dl Radoi la fel prin același concurs ca predecesorul său Florin Badea adus de Medintiu când a preluat Ciurel echipa. Și același concurs prin care Adi Popescu și Gabriel Carciumaru de la Primărie au fost aduși si la Pandurii. La fel cum a dat „concurs” si Maria Miron pentru postul de inspector de personal!

  2. Contabilii respectivi au lucrat saptamani la rand, dar seara tarziu… Sa faca curatenie? Ar trebui putina atentie la anumite contracte de..sute de mii de euro!

  3. Esti de coma, Popescu Monalisa, sa postezi asemenea prostii impotriva propriilor colegi. Ce te-as mai da eu in judecata daca as fi unul dintre nominalizati!!! Fugi iar la nentu Calinoiu si plange-te, ba mai sopteste-i si ce auzi pitita la usa lui Condescu! Mare nesimtire te caracterizeaza, fara sa mai punem la socoteala prostia si practica in cea mai veche meserie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here