Clubul lui Rămescu devine istorie…

322

Omul de afaceri Mihai Rămescu a decis să renunțe la discoteca pe care o are în municipiul Motru, acesta spunând că a luat singur decizia, deși îndeplinea condițiile cerute de pompieri pentru a funcționa în legalitate. Acesta pune decizia sa pe seama tragediei de la Clubul Colectiv dinCapitală, soldat cu zeci de morți, numărul victimelor crescând în fiecare zi. Patronul motrean susține că, de fapt, nici nu și-a dorit vreodată să aibă acest gen de activitate în sfera serviciilor prestate de firmele sale, restricțiile impuse de legislație după nenorocirea de la București făcând ca afacerea respectivă să nu fie una rentabilă în viitor.
“Nu mai vreau să aud de acest gen de afaceri care, de fapt, niciodată nu mi-au plăcut. Am ținut clubul acesta pentru că era iubit de tinerii din oraș, dar acum, după ce a fost la Colectiv, în semn de respect pentru victimele care mor în fiecare zi, am decis să renunț definitiv la acest gen de activitate. Aveam toate condițiile legale, aveam trei uși de evacuare, nu două, aveam extinctoare, sistem de stingere, tot ce trebuia, dar nu mai vreau să aud de discotecă. Și fiul meu agreează ideea și am decis împreună să renunțăm la acest gen de afacere pentru că ceea ce s-a întâmplat la București cred că ar trebui să dea de gândit multor proprietari de asemenea cluburi și discoteci”, spune Rămescu.
Omul de afaceri nu va rămâne cu spațiul gol pentru că vrea să compartimenteze fosta discotecă în spații mai mici pe care să le închirieze, o farmacie și o bancă fiind interesate deja să funcționeze în locul clubului motrean. Rămescu este primul deținător al unei discoteci din Gorj care anunță că își închide singur unitatea după tragedia de la Colectiv.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here