Clotilde Armand a reușit: USR are o filială la Târgu-Jiu

1027

Clotilde Armand, vicepreședintele Uniunii Salvați România, prezentă, vineri, la Târgu-Jiu, a anunțat faptul că USR are o filială în municipiu, doi dintre membri fondatori ai acesteia, tineri neimplicați în politică, fiind astfel prezentați simpatizanților acestei formațiuni. Noua structură va primi în rândurile ei persoane integre, fără un trecut penal, dorindu-se, de asemenea, ținerea la distanță a migratorilor politici, atrași de creșterea USR în Capitală și de rezultatul formidabil avut la locale pentru Sectorul 1. La plecare, Clotilde a vizitat Parcul Coloanei, deși a mai văzut, în scop turistic, Gorjul și operele lui Brâncuși.

Cu o delegație mică, vicepreședinta USR, Clotilde Armand, a ajuns, vineri, la Târgu-Jiu pentru o primă întâlnire cu simpatizanții USR, scopul fiind și anunțarea membrilor fondatori ai USR care vor funcționa, deocamdată, pentru municipiu. După o întrevedere formală cu vreo 30 de gorjeni, interesați de noul USR, Clotilde Armand, a inițiat o conferință de presă, vorbind atât jurnaliștilor cât și simpatizanților despre motivul pentru care Uniunea Salvați Bucureștiul a dus la USR. Armand a vorbit, în acest context, despre președintele USR, Nicușor Dan, despre echipa USR și despre faptul că organizația cere transparență în actul administrativ reușind performanțe importante în Capitală. Vicepreședinta a subliniat că USR nu se dorește un partid care să servească clientela politică, motiv pentru care cei primiți în rândurile acestuia trebui să fie integrii din acest punct de vedere. Sunt priviți cu suscceptibilitate cu persoanele care au migrat de la un partid la altul pentru interese politice, Armand subliniind că orice semnale în acest fel, primite despre membrii, pot duce la eliminarea respectivilor din partid. “Cei care nu sunt integrii vor demisiona singuri” ,a declarat Clotilde Armand la întrebarea jurnaliștilor, explicând că orice tolerare la acest capitol poate aduce mari deservicii USR.
clotildeÎn ce privește liderii noii filiale, Armand a prezentat doi tineri, care au trecut prin filtrul de la București, cei doi având calitatea de “fondatori” ai USR Târgu-Jiu. Aceștia vor aduna în jurul lor noul USR, care se dorește și o platformă a organizațiilor interesate de bunul mers al comunității. “Aș fi vrut să găsesc la Târgu-Jiu o organizație de tipul «Pentru Iași», pe care să o transformăm în USR, dându-i o platformă și notorietatea pe care noi o avem pentru a deveni o voce în localitate”, a declarat Armand. Aceasta susține că noile organizații vor avea autonomie și că își vor decide singure candidații la locale, Armand sperând că filialele vor avea totul pus la punct luna aceasta.
Clotilde Armand și-a continuat deplasarea apoi și în alte județe din România, unde USR va avea la parlamentare câte o filială.
A.Stoica

2 COMENTARII

  1. O facatura externa,scopul fiind distrugerea totala a Romaniei.Vad ca ne fac ordine in tara numai nemti, francezi, unguri, evrei si alte graiuri colorate.Romanii- un popor de mamaligari.

  2. Nu toate persoanele din poze sunt parte a grupului de initiativa. A fost un eveniment cu intrare libera, promovat in mediul public unde a participat cine a dorit. USR isi mentine criteriile de integritate asumate public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here