Clic

1592
baraci tabla primariePeisaj dezolant
În apropierea primăriei din Săcelu şi la intrarea în staţiune, tronează mai multe barăci metalice ruginite care, după spusele localnicilor, „pe vremuri” au fost magazine. Indiferent ale cui sunt respectivele ruginături şi pe ce proprietate, se crează un peisaj deloc plăcut ochiului, chiar la intrarea într-o staţiune pe care ne-o dorim cu toţii cât mai cochetă.

groapa apometriiAtenţie la gropi
După efectuarea lucrărilor de aducţiune şi contorizare a apei în Săcelu, proprietarul reţelei „a uitat” să mai astupe gropile rezultate şi să monteze capace la căminele de distribuţie a apei. Astfel că gropile cu pricina, pe lângă faptul că devin, în timp, depozite de gunoi, prezintă un real pericol pentru copiii din staţiune şi nu numai.
centru agrementClădire ce „stă să cadă”
În curtea Centrului de Agrement din Săcelu (după cum ne informează prompt o pancartă aflată la intrare), se află o clădire ce „stă să cadă” peste potenţialii vizitatori ai centrului. Imobilul este cunoscut dar, din nefericire, probabil că nu se cunoaşte stadiul de camin culturaldegradare la care a ajuns, urmare a indiferenţei celor în drept.
Teren revendicat?
După cum arată, se pare că activităţile cultural-artistice „nu prea s-au înghesuit” în ultima vreme la Căminul Cultural din Săcelu. Chiar dacă, după cum ne mărturiseau mai mulţi localnici, terenul de sub el este revendicat ori în revendicare, organizarea unor activităţi specifice pe perioada sezonului estival cu muzică populară locală ar fi fost pe placul atât al localnicilor cât şi al turiştilor aflaţi în staţiune.
Mugurel Petrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here