Claudiu Manta, vice la PSD! Noul lider al TSD Gorj este Costin Dumitrașcu

708

Împlinind vârsta senioratului, Claudiu Manta a predat ștafeta conducerii TSD Gorj vicepreședintelui Constantin (Costi) Dumitrașcu, în cadrul Conferinței Județene a TSD, organizate, vineri, la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Fostul lider de tineret a fost promovat însă în funcția de vicepreședinte al PSD Gorj.

“Am prezentat la Conferința Județeană de alegeri a TSD Gorj un bilanț, cu bune și cu rele, al celor aproape 5 ani de când mă aflu în fruntea echipei extraordinare a TSD Gorj. Felicitări noului președinte ales, Costi Dumitrascu!”, a specificat Claudiu Manta la finalul scrutinului, acesta menționând că, cu această ocazie, a acceptat propunerea președintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru, de a prelua funcția de vicepreședinte al organizației județene, poziție pe care o consideră o încununare a muncii sale politice de până acum.
Un discurs motivant a avut și noul președinte ales al structurii de conducere a TSD Gorj. “Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată omului Costi Dumitrașcu și vă promit că în mandatul pe care mi l-ați încredințat nu vă voi dezamăgi. Mulțumesc tuturor colegilor care au avut și au încredere în mine, deoarece am învățat de la cei mai buni că înainte de toate trebuie să respecți pentru a fi respectat”, a specificat noul lider de tineret social-democrat.

185 de voturi
La Conferința de Alegeri a TSD Gorj au participat 185 de delegați din întreg județul. Lucrările conferinței au fost prezidate de președintele TSD Gorj Claudiu Manta, iar prezidiul a fost compus din Radu Țuțu, deputatul Alin Văcaru, deputatul Alexandra Presură, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj Ciprian Florescu, președintele Consiliului Județean Gorj Cosmin Popescu, senatorul Cârciumaru Florin, deputatul Aida Căruceru și președintele TSD Târgu – Jiu Ștefan Constantin.
Cu această ocazie președintele TSD Dolj, Alexandra Presură, a transmis mesajul de susținere a conducerii TSD România și a transmis un mesaj tinerilor social-democrați prezenți la conferință, dar și noii echipe a TSD Gorj. “Azi faceți un pas înainte pentru continuarea muncii depuse de președintele încă în funcție Claudiu Manta pentru consolidarea echipei TSD Gorj. Implicarea tinerilor în politică reprezintă o șansă pentru România. Noi, tinerii social-democrați, formăm cea mai mare organizație politică de tineri din România și implicarea fiecăruia dintre noi se vede în rezultatele obținute în cadrul celor două etape de alegeri pe care le-am depășit cu un real succes anul trecut. (..)Trebuie însă să vă spun că doar prin muncă ne putem realiza obiectivele, doar dacă ne implicăm vom face diferența. Vreau să vă motivez să vă implicați și împreună să construim generația 2020”, a declarat deputatul Alexandra Presură.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here