Claudia Pătrăşcanu e gravidă?!

318
Claudia Pătrăşcanu (Sexxy) pare a acorda, în ultima perioadă, o mai mare atenţie vieţii personale decât carierei profesionale. Apropiaţi ai interpretei susţin că aceasta îşi doreşte să devină mămică.

Zvonurile au fost confirmate acum două zile, când interpreta a fost surprinsă de fotoreporterii unui cotidian monden central în timp ce intra într-un cabinet medical din zona Floreasca, în Bucureşti. Tânăra a vizitat Secţia ginecologie a instituţiei, de unde, de altfel, a şi ieşit destul de relaxată, având în mână rezultatul unor analize.

Surse din interiorul clinicii au mărturisit că interpreta suspectează că ar fi însărcinată, însă rezultatul analizelor nu e deocamdată concludent. Norocosul tătic pare a fi un turc, pe nume Refyk, alături de care Claudia ar trăi o adevărată poveste de dragoste şi căruia vrea să-i facă nu mai puţin de cinci copii. „Îmi doresc cinci copii şi neapărat primul să fie băiat. Băieţii sunt mai drăgălaşi. Când voi fi mamă, îmi voi dedica tot timpul copiilor mei”, declara acum ceva vreme constănţeanca de 30 de ani.
Selecţie realizată de Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here