CJP Gorj a primit seria cinci de bilete de tratament pentru pensionari

901

Conducerea Casei Județene de Pensii (CJP) Gorj a anunțat faptul că în aceste zile au fost primite biletele de tratament pentru cea de-a cincea serie din acest an, având ca dată de intrare perioada 23-26 aprilie 2024.

Potrivit lui Valentin Stegăroiu, directorul adjunct al instituției județene, în această serie s-au primit 66 de bilete pentru tratament balnear, numai pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București, sucursale ale Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM” SA, respectiv 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Geoagiu, Moneasa, Olănești și Pucioasa. Din cele 66 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, un număr de 23 au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut.

Redistribuiri din 15 aprilie
Lista cererilor aprobate este afișată la sediul instituției și pe pagina de internet a CJP Gorj https://cjpgorj.ro/informatii-de-interes-public/bilete-de-tratament/bilete-an-2024, iar lista cererilor neaprobate este afișată doar pe pagina de internet a CJP Gorj. ,,Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se vor distribui în zilele de 9, 10, 11 și 12 aprilie 2024, în funcție de data comunicată fiecărui beneficiar. În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului de tratament balnear, în perioada programată, și nu a anunțat, în prealabil, compartimentul gestiune bilete tratament, despre acest fapt, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant”, a declarat directorul adjunct al CJP Gorj.
De asemenea, la sediul instituției județene există și un număr de 43 de bilete nealocate, care pot fi achiziționate de doritori, acestea fiind împărțite astfel: 25 pentru Bala, 9 pentru Olănești, 4 pentru stațiunea Amara, câte două pentru Geoagiu și Pcioasa, și unul pentru Moneasa.
,,Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere. Toate biletele nevalorificate până în data de 12 aprilie 2024, ora 13:30, vor fi redistribuite începând cu data de 15 aprilie 2024, ora 8:30, până inclusiv în momentul începerii sejurului. Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, au precizat reprezentanții Casei de Pensii Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here