CJAS plăteşte sute de mii de lei pentru programele de sănătate

239

În această perioadă, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj face plăţile pentru pentru programele naţionale de sănătate. Potrivit conducerii instituţiei, nu sunt înregistrate întârzieri în privinţa acestor plăţi.

Peste un milion de lei are de achitat Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj pentru programele naţionale de sănătate derulate la nivelul judeţului nostru. Cei mai mulţi bani sunt pentru Programul Naţional de Diabet Zaharat. „Pe Programul Naţional de Diabet Zaharat plătim 756140 lei şi 2680 lei pe Programul Naţional de Boli Endocrine. De asemenea, mai plătim 55770 lei pentru Programul Naţional de Transplant, 85990 lei pentru Boli Rare şi 147650 lei pentru Programul Naţional de Hemofilie şi Talasemie. La programe este vorba de plăţile pentru luna iunie, acesta fiind termenul de achitare”, a explicat Daniel Şurlea, preşedinte interimar al CJAS Gorj.
Pe lângă aceste sume, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj mai plăteşte 46240 lei pentru Ortopedie şi 95810 lei materiale sanitare pentru programul de Diabet, după cum a confirmat preşedintele Şurlea.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here