CJAS Gorj începe negocierea furnizorii de servicii medicale

175

Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj confirmă că de săptămâna viitoare se încep negocierile cu furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru. Începând de la 1 mai vor fi semnate şi contractele pentru anul în curs.

Peste patru sute de dosare au fost depuse de către furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj pentru contractarea pentru anul 2013. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, de luni se trece la negocieri. „Contractul-cadru e aprobat. Începând de săptămâna viitoare vom trece la negocieri cu fiecare furnizor de servicii medicale: cu spitalele, cu medicina primară, cu farmaciile şi începând cu 1 mai contractele vor fi semnate”, a confirmat Daniel Bondoc, preşedintele CJAS Gorj.
În vederea contractării de servicii, pentru asistenţa medicală primară s-au depus 195 de dosare. 77 de dosare au fost depuse pentru acordarea medicamentelor cu şi fără contribuţie personală în tratamentul ambulatoriu. Ca o noutate, în acest an nu se mai contractează servicii de medicină dentară.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here