CJ Gorj l-a adus pe Moş Crăciun la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu

364

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a adus bucurie pe chipurile pacienţilor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. El s-a deplasat la clădirea Spital 700 unde a oferit pachete copiilor şi diabeticilor. De această dată reprezentanţii CJ au venit însoţiti de Moş Crăciun, pacienţii fiind încântaţi să-l vadă cu sacul încărcat cu daruri.

An de an, în prag de sărbătoare, conducerea Consiliului Judeţean Gorj îşi îndreaptă cadouri spitalatenţia spre cetăţenii care trec prin clipe grele, în această perioadă. Emoția sărbătorilor de iarnă a ajuns și la copiii spitalizați din secțiile Pediatrie și Endocrinologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Un număr de 45 de copii, de diferite vârste, cadouri spital (2)au avut ocazia să-l întâlnească pe Moș Crăciun și să primească daruri ce au constat în dulciuri și fructe. Așadar, tradiția organizării unor astfel de acțiuni de către Consiliul Județean Gorj, la unitatea spitalicească aflată în subordinea autorității județene, a fost cadouri spital (3)continuată și în acest an. Ion Călinoiu, preşedintele CJ, şi-a dorit ca micii pacienţi, care sunt internaţi în această perioadă, să primească darul lui Moş Crăciun şi să se bucure cadouri spital (4)de spiritul sărbătorilor de iarnă.
cadouri spital (7)Totodată, Ion Călinoiu le mulţumeşte cadrelor medicale pentru deschiderea de care au dat dovadă pe parcursul emoţionanţilor acţiuni prilejuite de vizita lui Moş Crăciun.

Daruri de la CJ şi pentru preşcolarii Grădiniţei „Ecaterina Teodoroiu”
Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a vizitat, joi dimineaţa, și cadouri spital (6)Grădinița cu program normal ”Ecaterina Teodoriu”, din cartierul Debarcader – Municipiul Târgu-Jiu, fiind împărțite daruri pentru 30 de preșcolari ce frecventează unitatea de învățământ.
cadouri spital (9)Acțiunile fac parte din programul anual de manifestări dedicat sărbătorilor de iarnă, organizat de Consiliul Județean Gorj.
cadouri spital (10)Toţi cei care au primit cadouri au mulţumit conducerii Consiliului Judeţean Gorj şi reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru bucuria pe care le-au făcut-o în prag de sărbători.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here