CJ Gorj investeşte 200.000 lei în parcarea SJU

260

Consiliul Judeţean (CJ) Gorj continuă să se preocupe de spitalele pe care le are în administrare. La ultima şedinţă s-a aprobat alocarea a 200.000 lei pentru realizarea unei parcări şi a unui drum de acces în suprafaţă de circa 1.100 metri pătraţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, locaţia din strada Progresului nr.18.

Actualul spaţiu de parcare din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, de pe strada Progresului, este insuficient, îngreunând accesul ambulanţelor, dar şi pe cel al autoturismelor cu urgenţe la rampa de primire a acestora, spaţiul actual de parcare nemaifiind amenajat de la înfiinţarea spitalului, respectiv din anul 1975. Practic, locaţia a fost proiectată pentru cerinţele de la acea dată. Tocmai de aceea, se impun lucrări de realizare a unui drum acces şi parcare în incinta spitalului. Pentru asigurarea unei asistenţe medicale adecvate normelor şi normativelor de specialitate în vigoare, s-a aprobat alocarea, în bugetul propriu al judeţului Gorj pe anul 2015, a sumei de 200 mii lei, pentru execuţia acestor lucrări.
Lucrările de amenajare vor presupune realizarea unei parcări şi a unui drum de acces în suprafaţă de circa 1.100 metri pătraţi, pentru autoturismele vizitatorilor la bolnavii internaţi, cât şi pentru salariaţii ce-şi desfăşoară activitatea în locaţia spitalului nr. 3 din str. Progresului, nr. 18.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here