Ciurel vede dezavantajele Electra

129
CIURELÎnfiinţarea companiei Electra naşte adevărate conflicte între politicienii locali. Reprezentanţii PSD Gorj au adus ieri, în actualitate, subiectul ,,Electra”, Laurenţiu Ciurel, fostul director general al Complexului Energetic (CE) Rovinari precizând că înfiinţarea companiei va aduce mai mult “dezavantaje” decât “avantaje”, pentru sectoarele energetic şi minier din judeţul nostru.

Fostul director al Complexului Energetic Rovinari, Laurenţiu Ciurel, a explicat ieri câteva dintre motivele pentru care “Electra” este benefică sau nu pentru gorjeni. Acesta a precizat că, deşi unii lideri PD-L se laudă cu merite ce ar urma să apară prin înfiinţarea companiei, lucrurile nu stau chiar aşa. În opinia lui Ciurel, dezavantajele primează în faţa avantajelor, acesta urmând să nască un adevărat blocaj financiar. Ciurel spune că printre cei nemulţumiţi, în special, vor fi angajaţii SNLO şi ai Complexelor energetice de la Turceni şi de la Rovinari.
Compensările, pericolul noii companii
Laurenţiu Ciurel spune, de asemenea, că, la mai puţin de un an de zile de la înfiinţarea companiei Electra, vor apărea, din nou, compensările, care vor însemna dezavantajarea firmelor gorjene, şi avantajarea celor care au cunoştinţe in domeniu. Ciurel crede că din nou, de pe urma înfiinţării companiei, va avea de câştigat doar partidul aflat acum la putere.
Mihai Duţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here