Ciurel, singur pe făraş! Aşii lui Morega: Motocu, Iacob, Pisc, Trotea şi Daviţoiu

803

Dan Morega, preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice, este convins că plecarea lui Laurenţiu Ciurel din fruntea Complexului Energetic Oltenia, anunţată joi chiar de noul membru al Guvernului, nu va fi regretată de mai nimeni, cu atât mai mult cu cât noul ministru al Energiei are de unde alege pentru a numi un bun specialist, manager la societatea din Gorj. Morega dă şi câteva exemple în acest sens începând cu directorul Marian Motocu, specialist în energie, aflat la cârma SE Craiova II şi continuând cu Dumitru Iacob, actual director adjunct al ELCFU Motru, fost director general adjunct al ex-CE Turceni. În schema lui Morega mai apar şi Ion Pisc, actualul director al SE Rovinari, dar şi foştii directori Tiberiu Trotea şi Gheorghe Daviţoiu. Morega îl menţine în conducere şi pe Laurenţiu Ciobotărică, reprezentantul IAIPP nedându-i acestuia credit pentru funcţia supremă din CEO.

Anunţul făcut ieri de către ministrul Energiei, potrivit căruia Laurenţiu Ciurel s-a hotărât să-şi dea demisia, arată că Victor Grigorescu nu îşi face probleme că nu ar avea pe cine mandata la Gorj, în fruntea Complexului Energetic Oltenia.
În ajutorul ministrului sare însă Dan Morega, şeful IAIPP indicându-i lui Grigorescu faptul că CEO are oameni pregătiţi, directori sau foşti directori cu doctorate în minerit şi energie, oameni bine pregătiţi profesional şi mai puţini politruci. În acest context, Morega l-a indicat pe Marian Motocu, energetician cu experienţă. “Este un specialist şi un bun manager”, a transmis Morega, exemplificându-l şi pe Pisc de la Rovinari, care “se apropie însă de pensie”.
Lista profesioniştilor lui Morega se completează cu Dumitru Iacob, directorul de la Turceni mutat de actuala administraţie la Motru, dar şi cu foştii directori, Tiberiu Trotea şi Gheorghe Daviţoiu.
Morega subliniază că îl vede în echipă şi pe Ciobotărică, cel în care a arătat că investeşte şi Marin Condescu, dar nu în postura de manager, ci în cea de director al Diviziei Financiare.
A.Stoica

motocu dumitru iacob in picioare pisc ion ins trotea bun ins gheorghe Davitoiu 1

 

 

3 COMENTARII

  1. DOMNULE MOREGA DACA AI FI CINSTIT AI SPUNE CA SI MOTOCU,DAVITOIU SI CEI LALTI CE DOSARE AU NU AI SUSTINE CA SUNT CINSTITI SI PROFESIONISTI.TOTI STIM CINE SUNT ,DE CINE SUNT SUSTINUTI POLITIC SI CE AVERI AU FACUT DIN SALARIILE LOR.NU SE POATE SA SE MEARGA MAI DEPARTE TOT CU ACEEAS CORUPTI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here