Ciuperceni: Secretar de stat, la plantat de paltini

4953

Constantin Ștefan, secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, a participat, astăzi, alături de colegii din organizația de tineret a PSD Gorj, la o acțiune de plantare pe raza comunei Ciuperceni.

„Alături de Organizația TSD Ciuperceni şi de colegii Cutitoiu Marius, Istrate Mihai și Claudiu Manta, sub îndrumarea primarului Dobrescu Nicolae, am avut plăcerea să particip la acțiunea de plantat puieți de paltini, desfășurată în comuna Ciuperceni. Această acțiune trebuie să fie un îndemn pentru toată lumea şi cu toții trebuie să conștientizăm rolul important al pomilor în aerul curat pe care îl respirăm în viața noastră de zi cu zi”, a transmis secretarul de stat Constantin Ștefan.

 

 

1 COMENTARIU

  1. ,, SECRETAR DE STAT,, este ceva de ordinul extraordinarului ,sau ce vreti sa transmiteti cu acest titlu al articolului ? Aceasta ,, fonctie,, poate fi ,,ocupata,, si de un…tractorist !Deci,la munca indiferent ce si cine esti,asa poti ajuta si ridica pretentii ! Numai in Romanika toti cei care detin ,,fonctii,, de conducere sau ,,tiluri dottore ,, sint extraterestri !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here