Ciucă cere Ministerelor Energiei și Finanțelor să verifice prețurile la carburanți

1216

Premierul Nicolae Ciucă a cerut, joi, în ședința de Guvern, Ministerului Energiei și Ministerului de Finanțe să verifice prețul la carburanți.

„Vom aproba OUG privind combaterea acțiunilor speculative. Este o ordonanță de urgență pe care avem datoria să o aprobăm, astfel încât să putem să evităm situații excepționale, situații pe care deja am putut să le vedem întâmplându-se atât în perioada pandemiei de Covid, cât și în prima perioadă de după declanșarea acțiunii militare ruse în Ucraina. Avem datoria să ne protejăm cetățenii, avem datoria să ne protejăm mediul de afaceri. Cred că e important să asigurăm un cadru cât se poate de bine reglementat și onest între cerere și ofertă, pentru a putea să combatem orice creștere artificială a prețurilor”, a transmis premierul Nicolae Ciucă, înainte de începerea ședinței de Guvern.

„Să avem o decizie la nivelul Guvernului privind modul în care s-a ajuns la acest nivel al prețurilor la carburanți”, a mai spus Nicolae Ciucă.

1 COMENTARIU

  1. Gargară marca ciuca&ciolacu ” făte că lucrezi Mircea”. Ăștia chiar cred că românii nu s-au prins de vrajelile lor.O să vadă acest psd la vot cum o să-i taxeze românii ptr minciunile lor.Unde este don’ ciolacu reducerea accizei mult trâmbițate ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here