Cîțu, așteptat din nou la Gorj

1916

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a anunțat că premierul Florin Cîțu va veni din nou în județ. Acesta va participa la alegerile din PNL Gorj, evenimentul politic fiind programat pentru data de 11 iulie.
Între timp, Vîlceanu i-a stat alături lui Cîţu, la Gura Humorului, la conferința de alegeri a PNL Suceava.
„Sunt astăzi (n.red. joi), împreună cu mai mulți colegi, la Suceava, la Conferința Județeană de Alegeri. Este în fapt și începerea unor vizite în mai multe județe, pentru a ne susține colegii la alegeri. Pe 11 iulie vor fi alegeri în organizația de la Gorj, unde mă bazez pe prezența colegilor și inclusiv a viitorului președinte al PNL, Florin Cîțu”, a precizat Vîlceanu, unul dintre apropiații premierului.
Deputatul de Gorj face parte din comisia de organizare a congresului PNL din 25 septembrie, în calitate de reprezentant al candidatului Florin Cîțu. El îl va avea contracandidat pe actualul președinte al partidului. Ludovic Orban a declarat, chiar în Gorj, că în demersul său de a candida pentru un nou mandat la conducerea PNL se bazează pe experiența acumulată în ultimii 30 de ani, pe o bună cunoaștere a partidului şi pe capacitatea sa de a atinge obiectivele propuse.
„Importantă este data de 25 septembrie, când va fi votat președintele partidului, și ceea ce vrem să transmitem în fiecare județ este că România nu poate fi modernizată fără modernizarea partidului de la guvernare. 30 de ani e prea mult, prea mult timp în care nu s-au făcut lucruri în România. Florin Cîțu este premierul de care se leagă începerea reformelor în România, cel care a schimbat politica de stat de la creșteri de taxe la creșterea alocării investițiilor și cel care poate multiplica rezultatele administrației liberale în restul țării”, a punctat Vîlceanu. Potrivit surselor politice, dacă echipa Cîțu va câștiga alegerile, atunci Dan Vîlceanu va fi noul secretar general al partidului.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here