Cisternă răsturnată pe Defileu

363

Circulaţia rutieră s-a blocat, joi, pe un sens de mers al DN 66 – Defileul Jiului, după ce un autovehicul s-a răsturnat joi pe partea carosabilă. Potrivit  purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Lucian Stroe, conducătorul auto este un cetăţean sârb în vârstă de 33 de ani.

Pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, un conducător auto a pierdut controlul volanului, autovehiculul răsturnându-se. Din fericire, nu există victime, ci doar pagube materiale, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul „Un cetăţean sârb, în vârstă de 33 de ani, în timp ce se deplasa pe DN 66, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreaptă şi s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând un sens de drum. Evenimentul a avut loc între localităţile Lainici şi Meri. Poliţiştii efectuează cercetări, la faţa locului fiind prezenţi şi pompierii. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 630 de lei”, a menţionat Lucian Stroe, purtătorul cuvânt al IPJ Gorj.
Şeful Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, Ion Tudor, a declarat că este vorba de o cisternă încărcată cu negru de fum, însă nu există pericol de explozie, în zonă fiind aşteptată o macara de dimensiuni mari care să ridice tirul. DN 66 Defileul Jiului între oraşele Bumbeşti Jiu şi Petroşani se află în reabilitare, circulându-se în sistem semaforizat.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here