Circulaţia pe Transalpina se desfăşoară în condiţii normale

333

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a convocat în data de 29.06.2014 o şedinţă de urgenţă cu reprezentanții Secției Naționale de Drumuri Gorj și Inspectoratului Județean de Poliție pentru clarificarea situaţiei în ceea ce priveşte tranzitarea DN 67 C- Transalpina. În urma întâlnirii s-a confirmat faptul că până în zona Rânca (la km 38) circulația se desfășoară în condiții normale.

“Ca urmare a comunicărilor eronate referitoare la tranzitarea DN 67 C-Transalpina, prin care se informa că circulația este închisă pe toată lungimea drumului, în data de 29.06.2014, președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a convocat o ședință de urgență cu reprezentanții Secției Naționale de Drumuri Gorj și Inspectoratului Județean de Poliție. În urma întâlnirii s-a reconfirmat faptul că până în zona Rânca (la km 38) circulația se desfășoară în condiții normale”, a precizat Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj.
Pentru o clarificare urgentă a situației, astăzi, 30.06.2014, directorul CNADNR, Narcis Neaga, va verifica la fața locului starea tehnică a drumului în vederea deschiderii circulației și pe tronsonul km 38-Sebeș (tronson ce se desfășoară după zona Rânca).
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here