Circulaţia pe DN 66, rămâne oprită în continuare

313

Circulaţia pe DN66, pe sectorul cuprins între localităţile Bumbeşti Jiu – Petroşani, va rămâne oprită, în zilele de marţi, miercuri şi joi din următoarele două săptămâni. Şoferii vor fi redirecţionaţi pe rute ocolitoare.

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că va fi prelungită măsura de închidere a circulaţiei rutiere pe DN 66, pe sectorul cuprins între localitaţile Bumbeşti Jiu – Petroşani, km 93+500 – km 126+000, în zilele de marţi, miercuri şi joi (05, 06, 07 noiembrie 2013 şi 12,13 şi 14 noiembrie) în intervalul orar 9:00 – 18:00, până la data de 15.11.2013 în vederea executării lucrărilor de reabilitare a sectorului de drum menţionat. În acest interval, traficul rutier se va desfăşura deviat în ambele sensuri, pe următoarea rută ocolitoare: pentru relaţia Târgu Jiu – Petroşani şi retur: DN 67, Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea – DN 7, Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Sebeş -Simeria – DN 66, Simeria – Haţeg – Petroşani.
În zilele în care circulaţia rutieră este închisă, circulaţia autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară menţionate în Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002, art. 32, alin. (2), lit. a) şi b) va fi permisă atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă.
Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic vor fi realizate de piloţi de circulaţie care se vor afla în permanenţă la capetele sectorului de drum restricţionat. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară corespunzătoare închiderii circulaţiei”, se arată într-un comunicat al CNADNR.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here