Ciolocoi revine la catedră, Filip îi ia locul de vicepreşedinte la judeţ

316

Liberala Mădălina Ciolocoi şi-a făcut vineri bagajele şi a părăsit locul călduţ de vicepreşedinte la judeţ, cedându-i scaunul tânărului Robert Dorin Filip, fiul primarului liberal de Rovinari, vicepreşedinte al PPDD Gorj. Ciolocoi revine astfel la catedră, la Şcoala Generală nr. 8 din Târgu-Jiu, postul fiindu-i rezervat acesteia anul şcolar trecut când vicepreşedinta s-a transferat politic de la şcoala mărginaşă la care preda, la unitatea educaţională de elită din mijlocul municipiului.

ciolocoiMădălina Ciolocoi a pierdut vineri postul de vicepreşedinte al CJ Gorj, negociat cu PSD, pe fostul USL, cu regrete. 19 consilieri au votat pentru revocarea din funcţie a lui Ciolocoi, după cum s-a văzut, aceasta rupând un vot pentru rămânerea sa din funcţie de la PPDD. În locul acesteia, obligată să revină la catedră, a promovat, cu 20 de voturi, Robert Dorin Filip, băiatul primarului de Rovinari, patron de club şi de restaurant în localitatea condusă de tatăl său. Propunerea lui Filip a fost făcută de Petre Nanu, colegul său consilier de la PPDD, după o discuţie care a avut loc joi cu conducerea PPDD central la Târgu-Jiu. Funcţia a pierdut-o astfel Marian Pungan, intrat prosteşte în jocul şedinţei extraordinare de CJ Gorj, în favoarea lui Filip Jr, dorit pentru funcţie de PSD-ul care a câştigat susţinere în Rovinari, în fieful tatălui noului vicepreşedinte.
De altfel, la alegerile europarlamentare, Filip a pus umărul şi pentru PSD care a obţinut aici un scor mult mai bun decât obţineau, de regulă, social-democraţii în fieful primarului de Rovinari. Acest lucru a contat, se pare, astfel că Filip a fost acceptat de Ion Călinoiu pentru funcţia de vicepreşedinte, în ciuda lipsei sale de experienţă în administraţie. “Am o experienţă de 12 ani în mediul privat şi cred că o să mă ajute şi, de asemenea, o să fiu susţinut ca să pot să rezolv problemele cu care se confruntă judeţul Gorj”, a spus noul vicepreşedinte al CJ Gorj, care este cel mai tânăr consilier judeţean gorjean.

Filip JR., bijuterii de 75.000 de euro
Noul vicepreşedinte al CJ Gorj, Robert Filip, este o bijuterie de ales dacă este să ne luăm după bijuteriile şi ceasurile de firmă în valoare de 75.000 de euro cu care se laudă vicele PPDD. Acesta mai deţine patru terenuri, două locuinţe şi două spaţii comerciale. Economistul mai deţine 45.000 de euro într-un cont la BRD şi un BMW din 2006.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here