Ciolacu: Cui i se cer bani să sune la 112

793

Premierul Marcel Ciolacu îndeamnă pe toată lumea să lupte împotriva corupţiei. Acesta face un apel la oameni – cui i se cer bani să sune la 112 şi să meargă la procurori.

„Să vină să îi ia! Şi pe cei care dau şi pe cei care cer. Avem avertizorii publici, legea trecută, jalon în PNRR. Fac un apel la toată lumea – cui i se cer bani să sune la 112, să se ducă la procurori. Nu poate un prim-ministru singur sau un Guvern să realizeze acest lucru. Haideţi să fim solidari, să spunem «a venit T zero». Hai să o facem. Nu am nicio problemă”, a spus  premierul Ciolacu.

.

1 COMENTARIU

  1. Cu ce vine ciolacu, vrăjeală de doi bani cu sunatul la 112. La fel și chestia cu declaratul războiului împotriva jocurilor de noroc. El vrea acum sa acopere cu declarații populiste apocalipsa care vine peste români în urma măsurilor de austeritate.De profesori și-a bătut joc, constructorilor, agricultorilor și IT istilot le-a tăiat salariile. Pe pensionari săracii îi duce cu zaharelul de o jumătate de an, ba le creste pensia, ba le recalculează, ba le indexează, de la 1 noiembrie, ba nu de la 1decembrie, ba de la 1 ianuarie dar nu la toți ,la unii cu 40% , la alții cu 10% , la alții cu 5%, nebunie totală. Acest ciolacu minte cum respiră, Dragnea era mic copil pe lângă acest impostor. O să se trezească cu un val de procese de la pensionarii care vor avea indexate pensiile cu 5% . Acești oameni au plătit contribuții mari la fondul de pensii, față de cei care au avut pe cartea de munca salariul minim pe economie și în realitate la negru, în complicitate cu patronul au mai primit un salariu,asta pentru a diminua contribuția plătită la fondul de pensii. Prin asta ciolacul urmărește și să bage zanzanie între pensionari,pe principiul dezbină și stăpânește. S-ar putea să se întoarcă împotriva psd iștilor această manevră ordinară.Socotelile de acasă nu întotdeauna se nimeresc cu cele din târg. Ei se mint singuri și cu sondajele comandate de ei. Au mai luat o plasă cu madam firea la primăria capitalei. Să meargă printre oameni să vadă ce înjurături primesc și ei și pnl iști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here