Cinema City la Târgu-Jiu: Un mod excelent de a vedea filme de top

1079

Iubitorii de film din Gorj şi chiar din judeţele limitrofe pot viziona, de acum, la Târgu-Jiu, în cadrul Mall Shopping City, producţii cinematografice pe bandă la cel mai modern cinematograf din regiune. Şase săli de cinema, având aproape 1030 de locuri, sunt deschise pentru doritorii, care pot viziona filme în condiţii deosebite. Tehnologia de redare a producţiilor cinematografice este cea mai modernă, sunetul este cel mai performant, fiind primul de acest tip din rețea, iar condiţiile de vizionare sunt de nota zece. Investiţia de la Târgu-Jiu, loc în care s-a deschis al 17-lea multiplex al Cinema City, a urcat la 3 milioane de euro. Cinema City Târgu-Jiu a creat şi 50 de noi locuri de muncă în oraş.

foto 009Tehnologie, confort şi filme de top într-o ambianţă cu design italian aşa poate fi descris, în câteva cuvinte, noul multiplex al Cinema City de la Târgu-Jiu. Încă de la intrarea la Cinema City, din cadrul mall-ului municipal, iubitorii de film sunt întâmpinaţi de personalul bine pregătit într-un spaţiu larg de aşteptare, extrem de confortabil şi colorat. Băuturi răcoritoare, cafeaua, îngheţata şi popcornul pot fi astfel consumate la barul din incinta cinematografului. Cei veniţi la film au de unde alege, având la dispoziţie o gamă largă de dulciuri și răcoritoare pe care le pot consuma şi în timp ce văd producţia cinematografică dorită. Tradiționalul popcorn este preparat pe loc, nachos-ul vine cu două tipuri de sosuri (cald-brânză și rece-salsa), iar alunele calde în coajă picantă sau înghețata deosebită sunt alte opțiuni puse la dispoziţia clienţilor Cinema City.

foto 021O sală de mari dimensiuni, scaune cu design italian
După ce consumatorii se despart cu greu de bunătăţile de la bar pot alege un film ce rulează, la orele afişate la intrarea în sălile cinematografului. Îşi pot achiziţiona biletul pe loc, de la casa de bilete, complet computerizată, sau online. Preţurile unui bilet sunt destul de mici, în comparaţie cu condiţiile de vizonare puse la dispoziţie de Cinema City, cu atât mai mult cu cât se fac şi reduceri pentru grupuri şi pentru diverse categorii de persoane.
foto 027Prețurile biletelor la Cinema City Târgu-Jiu sunt de altfel competitive în raport cu celelalte cinematografe din regiune. “Costul unui bilet întreg pornește de la 15,5 lei în timpul săptămânii, în prima parte a zilei. Noul cinematograf oferă discounturi pensionarilor, elevilor și studenților, precum și grupurilor”, se precizează într-un comunicat de presă.
În ce priveşte sălile, sunt de diverse dimensiuni, dar generoase pentru public. Cele 6 ecrane din perete în perete sunt cele mai mari ecrane de cinema din întreaga regiune și suportă diferite formate video (standard, widescreen și cinemascope). Sistemul de sunet este completat de cel mai revoluționar sistem de proiecție, constând în proiectoare Christie Digital, lider de piață în industrie. Pentru cea mai bună experiență cinematografică, cele 1.027 de scaune au fost create de designeri italieni și amenajate în formă de amfiteatru.

foto 063Jurnaliştii au testat Cinema City!
De altfel, ieri dimineaţă, jurnaliştii din Târgu-Jiu, au avut ocazia să testeze personal noul cinematograf şi să pună întrebări celor care au luat şi Gorjul în calcul, înaintea Craiovei chiar, pentru proiectul “multiplex”.

IMG_20141021_105427După scurtul timp petrecut în sălile moderne de cinema, membrii echipei Gorjeanul poate spune astfel, cu convingere, că “Cinema City creează dependenţă”, asta deoarece nu ne mai venea să plecăm de acolo, asta, mai ales, când în una din săli, am văzut trailerele noilor producţii care vor rula, în perioada următoare, aici.
foto 090De altfel, sfârșitul anului aduce pe marile ecrane producții celebre. Iubitorii de film din Târg-Jiu se vor bucura de blockbustere precum “Interstellar: Călătorind prin Univers” (Interstellar), cu Matthew McConaughey și Anne Hathaway în rolurile principale, “Jocurile foamei: Revolta partea I” (The Hunger Games: Mocking Jay 1) și „Hobbitul: Bătălia celor 5 oștiri”(The Hobbit: The Battle of the Five Armies). Iar de săptămâna viitoare, la Cinema City Târgu-Jiu rulează alte filme mari, precum “Furia: Eroii anonimi”, cu Brad Pitt în rol de protagonist, “Înainte să adorm” (Before I go to sleep), cu frumoasa actriță Nicole Kidman, precum și comedia autohtonă “Cuscrii”, cu Ioana Blaj and Paul Ipate. Vă invităm la film!
Anamaria Stoica

foto 081 foto 069 foto 076

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here