Cinci victime în accidentele de la Țicleni și Bălești. Unul dintre șoferi nu avea permis de conducere!

835

Șoferul care a provocat accidentul din Țicleni, soldat cu trei victime, nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. La Bălești, în aceeași zi, se producea un accident cu două victime.

Comunicatele IPJ Gorj:

În urmă cu două zile, în data de 14 mai, polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni au fost sesizaţi prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza orașului Țicleni, ar fi avut loc un accident rutier cu victime.

Din cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 32 de ani, din comuna Bolboși, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 675 Țicleni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod, după care s-ar fi răsturnat pe plafon.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a trei persoane, care au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind negative. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere, pentru nici o categorie de vehicule. În cauza s-a întocmit dosar penal, sub aspectul infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

Bălești:

La  data de 14 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, despre faptul că pe raza comunei Bălești, ar fi avut loc un eveniment rutier, soldat cu victime.

 

Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilt faptul că, o femeie, de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67 Bălești, din direcția Motru în direcția Târgu Jiu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune frontală cu un cap de pod din beton. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto și a pasagerului din partea dreaptă față. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here