Cinci variante de ținute pentru un interviu de angajare

688

Cum să ne îmbrăcăm la interviu? Aceasta este una dintre cele mai complicate întrebări la care trebuie să răspundem când ne pregătim de o nouă provocare profesională.

Vrem să avem o prezență decentă, office, dar în același timp să ieșim puțin în evidență. Prima impresie contează foarte mult, iar dacă vei îmbrăca o ținută nepotrivită, cu siguranță, vei resimți efectele negative ale deciziei, șansele de a fi angajat scăzând drastic.

Varianta nr. 1: fusta plisată + camașă + pantofi cu toc
O ținută cu fustă va exprima feminitate, eleganță și rafinament. Va demonstra că îți place să ai grijă de aspectul tău exterior și că interviul contează foarte mult pentru tine. O fustă midi în tonuri puternice este alegerea perfectă, putând fi completată cu o cămașă simplă, sau chiar cu o maletă (dacă vremea de afară e mai răcoroasă).
O pereche de sandale cu toc, chic și fermecătoare, vor da o pată de culoare ținutei de vară.

Varianta nr. 2: rochie + helancă
Îți plac rochițele, iar afară este destul de răcoare? Potrivirea perfectă pentru combinarea rochiei cu o helancă. Această alegere feminină pentru un interviu este pur și simplu magnetică. Evită totuși rochițele mini, chiar dacă porți dres, în schimb poți opta pentru una pe corp. Aceasta merge foarte bine cu o helancă de culoare neagră și o pereche de pantofi cu toc mediu și gros, cu tocul de 9 cm, pe care îi vei putea asorta ușor la orice ținută de birou.

Varianta nr. 3: pantaloni + maletă + sacou
Și pantalonii sunt potriviți pentru un interviu, mai ales dacă combinăm o pereche de pantaloni negri simpli cu o maletă sau o cămașă albă, iar pe deasupra luăm un sacou alb sau tot negru ca și pantalonii. Nu poți da greș cu această combinație simplă, vei arăta curat, dar și elegant în același timp. Piesa de rezistență sunt pantofii, iar noi îți recomandăm o pereche de pantofi eleganti, negri sau nude, care vor aduce un plus de eleganță oricărei ținute.

Varianta nr. 4: pantaloni drepți + cămașă + stiletto
Rămânem tot pe tărâmul pantalonilor, dar de această dată mergem pe varianta pantalonilor drepți, cu dungă, la care trebuie să adăugăm neapărat un sacou asortat. Dacă optezi pentru costumul de culoare neagră, îți poți lua o cămașă în culori pale, cum ar fi de exemplu baby blue. Iar în picioare ar merge perfect o pereche de pantofi colorați, care sunt ușor de asortat și au două contraste de albastru.

Varianta nr. 5: fusta conică + maletă/cămașă
Mizează pe un model de fustă cu talie înaltă și până deasupra genunchilor; pentru a desăvârși această ținută, îți trebuie neapărat o pereche de sandale drăguțe dacă vremea de afară îți permite, iar dacă este mai răcoare, poți opta pentru o pereche de botine din piele.
Aceste ținute vor fi atuul tău când te vei prezenta în fața intervievatorului tău.
Sursa: femeia.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here