Cinci români au murit într-un accident rutier, în Ungaria

364
cinci romaniCinci persoane au murit pe loc în urma coliziunii între maşina înmatriculată în Spania în care se aflau aceştia şi un camion românesc pe o şosea din sudul Ungariei, în apropiere de Szeged, a anunţat luni un purtător de cuvânt al poliţiei regionale. Accidentul s-a produs la ora locală 04.00 (05.00 ora României), pe drumul 43 în regiunea Klarafalva, la 26 de kilometri est de Szeged, a precizat Szilvana Tuczakov din cadrul poliţiei regionale Csongrad.

Pompierii s-au aflat la faţa locului pentru a oferi ajutor, traficul în zonă fiind deviat, potrivit aceleiaşi surse.

Cele cinci persoane sunt cetăţeni români
Cele cinci persoane aflate la bordul maşinii înmatriculate în Spania sunt de naţionalitate română, a declarat pentru agenţia EFE purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, relatează El Confidencial, în ediţia electronică.
Potrivit primelor informaţii, automobilul a schimbat banda pentru a depăşi un alt vehicul şi s-a lovit frontal cu un camion înmatriculat în România.
Pasagerii autoturismului, între care şi un copil în vârstă de 12 ani, toţi cetăţeni români, au murit pe loc, a declarat purtătoarea de cuvânt.
Cei cinci români aveau rezidenţă în Spania
Cei cinci români aveau rezidenţă în Spania, a declarat viceconsulul României la Szeged, Răzvan Ciolcă.
Viceconsulul României la Szeged a precizat că cele cinci victime sunt cetăţeni români rezidenţi în Spania şi se aflau într-un autoturism înmatriculat în Spania care s-a ciocnit cu un autocamion cu număr de înmatriculare românesc.
„Este vorba despre trei bărbaţi, o femeie şi un copil care au decedat”, a spus Ciolcă. El a mai precizat că şoferul autocamionului românesc a fost, la rândul său, rănit uşor, dar că nu a avut nevoie de spitalizare.
„Şoferul autocamionului a fost rănit uşor, dar nu a avut nevoie de spitalizare. El se află în prezent la audieri la Poliţia din Szeged, iar persoanele decedate au fost transportate la morga din localitate”, a adăugat viceconsulul.
Selecţie, Marius Becherete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here