Cinci agenţi economici se bat pentru merele din Gorj

337

Cinci firme şi-au depus ofertele la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Gorj în vederea distribuirii merelor elevilor în şcoli pentru anul 2014. La sfârşitul săptămânii trecute s-a încheiat perioada de depunere a ofertelor, urmând ca în aceste zile, să se afle beneficiarul care se va ocupa cu distribuirea fructelor.

Programul care vizează acordarea merelor în şcoli se va desfăşura concomitent cu „Laptele şi cornul” şi vizează acelaşi număr de elevi. Potrivit reprezentanţilor ISJ Gorj, la nivelul judeţului, beneficiază de lapte şi corn peste 38.000 de elevi, din 600 de unităţi de învăţământ.
În conformitate cu hotărârea Guvernului, pentru anul şcolar 2013-2014 se vor acorda gratuit mere, în limita valorii zilnice de 0,37 lei/elev, pentru o perioadă de 85 de zile de şcolarizare. “Cel mai probabil, din luna martie vom începe să distribuim mere pentru tot judeţul Gorj, conform programului naţional de încurajare a consumului de fructe în şcoli”, a declarat cu ceva timp în urmă, Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean.
Valoarea estimată a contractului este de 527.067 de lei.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here