Christou Paraskevas, convins că Pandurii va face o figură frumoasă în retur / “Sunt sigur că vom face mult mai multe puncte”

275

Fostul căpitan al Pandurilor, Christou Paraskevas, trage tare la Izvorani pentru a fi apt de joc în al doilea stagiu al gorjenilor, cel din Antalya.
Christou se află în perioada de recuperare şi crede că perioada neagră se apropie de final: “După operaţia suferită, am început recuperarea acum o lună de zile, pas cu pas merge bine, în acest moment mă simt mai bine, gata să fac pasul cel mare şi să trec la antrenamentele normale, sper ca asta să se întâmple săptămâna viitoare. Dacă totul decurge bine şi nu voi avea alte probleme, mă voi antrena normal şi voi intra în planurile antrenorului pentru meciurile amicale. Sper să joc. Înţeleg că acum nu sunt pregătit din punct de vedere fizic şi al forţei, nu sunt la nivelul celorlalţi jucători, dar pas cu pas îi voi prinde din urmă”, a declarat jucătorul cipriot pentru site-ul oficial al Pandurilor.
Fundaşul echipei gorjene crede că Pandurii va reveni în partea a doua a campionatului şi va arăta o altă faţă a ei: “Dacă mă raportez la valoarea jucătorilor, nu pot să cred că suntem pe acest loc. Am avut şi ghinion în tur, nu am jucat foarte bine, ceva nu a mers bine. Acum cu noul antrenor, îl văd că munceşte foarte bine, ne învaţă despre tactică şi coordonare iar asta este important pentru echipă. Sunt sigur că în retur vom face mult mai multe puncte şi nu vom mai fi în această poziţie, nu vom avea probleme cu retrogradarea”, a mai declarat Christou Paraskevas. Acesta are încredere mare şi în noul antrenor spunând că Edi Iordănescu poate aduce o mai bună organizare în jocul Pandurilor, ceea ce va ajuta echipa să obţină rezultate mai bune în retur: “Este un antrenor tânăr, OK, nu are foarte multă experienţă, dar are idei foarte bune după cum am văzut şi am discutat cu el. Munceşte, împreună cu tot staff-ul lui, sunt nişte profesionişti, iar asta e bine pentru echipă. Fac totul ca nouă să ne fie bine şi să nu ne lipsească nimic. Sunt 100% sigur că vom face un retur foarte bun!”, a încheiat fundaşul echipei gorjene.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here