Chiulangiul Manţog vrea să părăsească Consiliul Judeţean Gorj

365

mantogConsilierul judeţean al PD-L Gorj, Ionel Manţog, ia în calcul posibilitatea de a părăsi acest for, din care face parte de la alegerile locale din 2008. Manţog a menţionat vineri că are un program foarte încărcat care îl determină să absenteze destul de des de la şedinţele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj. Pedelistul nu a spus însă nimic despre desele lui absenţe de la şedinţele de Consiliu Judeţean, care l-au adus de mai multe ori la un pas de excludere.

Ionel Manţog a absentat de la ultimele două şedinţe de Consiliu Judeţean şi la una dintre comisii, o absenţă la şedinţa de plen a organismului de vineri putând să îi provoace eliminarea fără drept de apel din Consiliu Judeţean. Probabil din acest considerent, consilierul PD-L a venit la şedinţa CJ de la sfârşitul săptămânii şi chiar a cerut să transmită colegilor săi că are o scuză pentru absenţele sale. Manţog a menţionat că a fost plecat la Ministerul Economiei cu treburi urgente pentru mineritul şi energia gorjeană care l-au determinat să absenteze motivat de la întrunirile CJ Gorj.

“Am lipsit de la şedinţa de data trecută deoarece marţi a fost programată o şedinţă la Ministerul Economiei s-a prelungit şi miercuri. A fost o şedinţă în care s-a făcut o mică reîmpărţire a pieţei de energie, era foarte importantă pentru noi. Cred că noua reîmpărţire a adus un plus de producţie. (..) Mă gândesc să renunţ la poziţia mea în Consiliul Judeţean, deoarece sunt foarte ocupat”, a declarat, în timpul şedinţei de plen, consilierul PD-L, Ionel Manţog.

Şeful CJ Gorj nu crede scuzele lui Manţog

Ion Călinoiu i-a replicat lui Ionel Manţog, menţionând că nu îi crede scuzele. Însă în timp ce Ion Călinoiu îi transmitea acest lucru, Ionel Manţog s-a ridicat de pe scaun şi a părăsit şedinţa de Consiliu Judeţean, refuzând să se mai întoarcă aici până la finalul şedinţei. “Nu cred scuzele lui Ionel Manţog. Probabil a fost la Bucureşti dar nu la şedinţă ci ca să oprească, aşa cum se vehiculează, numirea lui Ion Ruşeţ în funcţia de preşedinte al PD-L Gorj”, a declarat Călinoiu. Şeful CJ Gorj nu a ştiut să spună dacă Ionel Manţog va figura, în final, prezent sau absent la această şedinţă de vineri.

“În cazul lui Manţog vreau să văd cum prezenţa lui aici (n.r. la şedinţă) se materializează şi juridic. Probabil nu a rămas la şedinţă deoarece era în dubiu în privinţa descentralizării spitalelor. Nu ştia dacă spitalele se descentralizează şi financiar”, a conchis Călinoiu.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here