Chiriac nu refuză locul lui Moţa la şefia AJOFM Gorj

127

ajofm facuta de mineDin luna iulie, scaunul de director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj este posibil să fie ocupat de un alt şef, iar actuala directoare, Mihaela Moţa, să îşi piardă funcţia câştigată acum circa un an şi jumătate.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează la sediul instituţiei din Bucureşti concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv şi director executiv adjunct al AJOFM Gorj. Concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv va avea loc în data de 18 iulie 2011, la ora 10:00, proba scrisă, şi în data de 20 iulie 2011, ora 14:00 se va susţine interviul. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum trei ani, cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională la nivel avansat, precum şi cunoştinţe de operare calculator la nivel avansat.

UNPR îl vrea pe Romeo Chiriac

Actuala directoare a instituţiei nu a dorit să comenteze dacă va mai participa sau nu la concurs pentru aceeaşi funcţie, însă cu siguranţă, romeo chiriacRomeo Chiriac, şeful Compartimentului de Formare Profesională din cadrul AJOFM Gorj îşi va depune dosarul de înscriere. „Da, îmi doresc această funcţie. Consider că sunt pregătit pentru a conduce Agenţia. Lucrez în instituţie de 16 ani de zile, şi am trecut prin diverse funcţii, astfel că cunosc destul de bine activitatea unităţii. Urmează să îmi depun dosarul de înscriere la ANFP în următoarele zile. Nu ştiu dacă am vreun contracandidat sau dacă actuala directoare se va înscrie la concurs, dar eu cu siguranţă voi participa”, a declarat Romeo Chiriac.

Cu adjuncta la concurs

Se anunţă schimbări sau reconfirmări pe post şi pentru funcţia de director executiv adjunct al AJOFM Gorj. ANFP organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv adjunct al instituţiei. Concursurile se organizează la sediul Agenţiei din Bucureşti, în data de 25 iulie 2011, ora 10:00, când va fi proba scrisă, iar în data de 27 iulie 2011, de la ora 14:00, candidaţii vor susţine proba interviului. La ora actuală în funcţia de director executiv adjunct al AJOFM Gorj este Maria Danciu şi, conform surselor din cadrul instituţiei, adjuncta îşi va depune dosarul de înscriere şi va participa la concursul de la Bucureşti de la sfârşitul lunii viitoare.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here