Chestionar online pentru pacienţii Spitalului Târgu-Cărbuneşti

164

spital carbunestiPe pagina de internet a Spitalului Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti există un chestionar online care poate fi completat de oricine. Potrivit managerului Constantin Târziu, întrebările sunt schimbate periodic, iar numărul celor care completează chestionare este destul de mare. Târziu spune că s-au primit online foarte multe mulţumiri şi aprecieri, atât la adresa personalului medical, cât şi a dotărilor unităţii, dar şi a condiţiilor oferite bolnavilor.

Cu o experienţă de peste o sută de ani, Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti se aliniază şi celor mai noi cerinţe, nu doar în domeniul medical, ci şi la capitolul comunicare. Astfel, cetăţenii care au ceva de transmis medicilor, sau conducerii unităţii, ori care vor să ceară păreri vizavi de programările la specialişti au la dispoziţie o secţiune specială pe pagina de internet a spitalului. Chestionarul online se găseşte chiar pe prima pagină, fiind uşor de identificat.

Laude şi mulţumiri virtuale

Constantin Târziu, managerul Spitalului Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti spune că până în prezent foarte multe persoane au apelat la spaţiul virtual pentru a se interesa de programări sau pentru a aduce laude şi mulţumiri personalului unităţii. „Foarte mulţi oameni au completat chestionarul. Au fost, în majoritate, laude, dar s-au cerut şi păreri privind programările. De asemenea, am primit nenumărate mulţumiri la adresa medicilor şi a modului cum au fost trataţi bolnavii. Noi răspundem tuturor solicitărilor venite online şi înainte de a ajunge la secţia sau compartimentul unde se doreşte, fiecare formular sau cerere trece prin mâna mea”, a explicat Constantin Târziu, managerul Spitalului Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti.

Planuri de viitor

Dat fiind succesul chestionarului online, directorul Constantin Târziu şi-a propus să îmbunătăţească pagina de internet a spitalului, prin afişarea pe site a fotografiilor şi numerelor de telefon ale medicilor. „Intenţionăm să postăm, fotografiile şi numerele de telefon ale medicilor de la fiecare secţie, astfel încât pacientul să poată lua legătura mai simplu cu specialistul la care vrea să meargă pentru a se trata. De asemenea, vrem să afişăm şi echipele operatorii”, a menţionat Constantin Târziu, managerul Spitalului Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here