Cherciu împinge tare la CEO pentru funcţia de director la Baza de Tratament Săcelu

304

Ştefan Cherciu, consilier local al PPDD la Bumbeşti-Jiu, fost şef de Secţie al SC Minprest Serv Rovinari, până anul trecut când a şi dat unitatea în judecată pentru că actualii şefi l-au lăsat fără loc de muncă, are aspiraţii profesionale mari. Fostul conservator Cherciu şi-a băgat astfel în priză, în ultimele zile, toate cunoştiinţele şi relaţiile şi a intervenit personal la vârful Complexului Energetic Oltenia(CEO) pentru a ocupa postul devenit vacant de director al Bazei de Tratament Săcelu. Cum Adrian Tudor va fi promovat pe funcţia de director adjunct la Minprest, scaun devenit vacant după ce Alin Văcaru a fost numit prefect, Cherciu s-a hotărât să profite de situaţie, şi fraternizează cu USL-ul să-şi ceară postul în cauză, aşa cum a făcut de altfel şi anul trecut.

Cherciu ştie de altfel foarte bine drumul spre biroul şefului CEO, Laurenţiu Ciurel, deoarece în aprilie anul trecut făcuse potecă la vârful structurii energetice în intenţia de a fi promovat director al Bazei de Tratament Săcelu. Fost tractorist, până nu demult când şi-a finalizat studiile superioare la Timişoara, Cherciu, mutat politic de la PC la PPDD în vara lui 2012, a revenit la vechile metehne, când i-a mirosit că postul de director la Baza de Tratament s-ar elibera, Adrian Tudor fiind promovat director adjunct la Minprest. Mizând pe faptul că şefii CEO uită repede evenimentele în care a fost implicat, adică sforile trase la Motelul “La Narcise”, pe care îl patronează pe centura municipiului, cu foştii şefi din minerit cu carnet portocaliu, gen Elena Vintilescu şi Daniel Burlan, Cherciu şi-a reînceput diligenţele beneficiind şi de un ajutor din partea liberalilor cu care deja face echipă bună la Primăria Bumbeşti-Jiu. Pe aceeaşi memorie scurtă se bazează Cherciu când vine vorba despre implicarea sa în dosarul de răsunet “sex cu minore”, dar şi pe faptul că “inginerul” cu studii făcute la apelul de seară a acţionat CEO şi Minprestul în judecată, dosarul fiind suspendat la Tribunalul Gorj, în mai anul trecut.

Primul hop: Angajarea în CEO
Pentru a-şi putea vedea visul cu ochii Cherciu trebuie să treacă de un mare hop, adică cel privind angajarea în CEO, structură care, anul acesta va face reduceri de personal şi nu încadrări cum ar spera consilierul PPDD. Abia apoi Cherciu ar putea spera la funcţie, spun reprezentanţi ai Medserv Min, unitatea de la Săcelu obţinând un profit de 4 miliarde şi jumătate în opt luni de funcţionare sub umbrela CEO. În concluzie, numirea lui Cherciu ar fi mai mult un rău decât un bine pentru Baza de Tratament care a făcut progrese serioase sub actuala conducere.
Anamaria Stoica

1 COMENTARIU

  1. Un pic partizan articolul. Critic la adresa acestui cherciu, fara a se tine insa cont ca si tudor e doar un politruc angajat aiurea anul trecut in ceo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here