Chef la dublu pentru şefii CE Rovinari

135

_MG_7663Seară de gală joi pentru directorimea portocalie din cadrul Complexului Energetic(CE) Rovinari, asta pentru că salariaţii cu funcţii din unitate cât şi cei ai EM Rovinari au decis să organizeze petreceri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru angajaţii “valoroşi”.

Cele două petreceri s-au organizat separat, una în cantina unităţii energetice, susţin surse din cadrul CE Rovinari, şi alta la Arcani, în spaţiul deţinut de Nicu Daviţoiu, fratele directorului EM Rovinari.

Persoanele cu funcţii şi carnet de partid din cadrul Complexului Energetic Rovinari şi din Exploatarea Minieră(EM) Rovinari au petrecut ieri seară cu ocazia sărbătorilor de iarnă care bat la uşă. Petrecerile au fost organizate de administraţie, adică de conducerea ambelor unităţi, locaţiile petrecerilor nefiind alese aleatoriu. Tiberiu Trotea, directorul CE Rovinari, a ales să îşi sărbătorească subalternii în cantina unităţii energetice, asta mai ales că participanţii nu au cotizat nimic pentru petrecerea anticipată de Crăciun. La EM Rovinari s-a ales o altă locaţie, mai de familie, adică cea a fratelui lui Gheorghe Leşu Daviţoiu, de la Arcani. Şi numai chef de petrecere au avut participanţii, asta deoarece unităţile în cauză nu sunt afectate prea tare de disponibilizările care se vor face în februarie şi, cu siguranţă, cei aleşi pe sprânceană pentru aceste chefuri nu vor fi pe lista celor care vor fi trimişi forţat la pensie de anul viitor.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here