CFR face angajări în Gorj

6220

CFR SA recrutează personal! Compania care administrează infrastructura feroviară din România a anunțat mai multe concursuri pentru ocuparea posturilor vacante.

Anunțurile au fost publicate de două regionale ale CNCF CFR SA. Potrivit Club Feroviar, cele mai multe posturi scoase la concurs sunt la SRCF Craiova. Pe 22 aprilie va fi scos la concurs un post de muncitor necalificat lucrări foarte grele la Districtul 2 Strehaia.
Tot la Regionala Craiova, pe 19 aprilie, va avea loc un concurs pentru ocuparea următoarelor posturi: 1 post de impiegat de mișcare D la stația Vlăduleni; 1 post de impiegat de mișcare D la h.m. Rădoiești; 1 post de impiegat de mișcare D la h.m. Grozăvești; 1 post de impiegat de mișcare D la h.m Hîrsești; 1 post de impiegat de mișcare D la h.m. Strîmbuța; 2 posturi de acar la stația Craiova;
1 post de acar la stația Amaradia; 1 post de acar la stația Motru Est; 1 post de acar la h.m. Robănești; 1 post de păzitor barieră la stația Câmpulung; 1 post de păzitor barieră la stația Musculești; 1 post de păzitor barieră la stația Pitești Nord. Totodată, un ultim anunț al SRCF Craiova vizează scoaterea la concurs, la data de 17 aprilie 2024, a unui post de tehnician IFTE III la Districtul electrificare Târgu Jiu 2.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here