CFR dă 10 milioane de lei pentru salubrizarea vagoanelor

878

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a lansat o licitație pentru salubrizare vagoane, de circa 2 milioane de euro. Este vorba despre „Salubrizare vagoane de călători și automotoare la Revizia de Vagoane Craiova, Revizia de Vagoane Târgu-Jiu, Revizia de Vagoane Piatra Olt, Depoul Pitești, Stația Pitești”.
Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru este cuprinsă în intervalul dintre 559.170 și 9.895.270 de lei. Procedura de achiziție este împărțită în trei loturi, cel privind salubrizarea vagoanelor de călători și automotoare la Post Revizie Vagoane Târgu-Jiu având o valoare cuprinsă între 135.530 și 2.488.100 lei.
„Activitatea de salubrizare face parte integrantă din procesul tehnologic de pregătire a garniturilor de tren pentru circulație. Scopul salubrizării este curățarea și igienizarea, precum și menținerea curățeniei și igienei vagoanelor de călători, rame electrice și automotoare cu asigurarea condițiilor sanitare necesare pentru transportul publicului călător, cât și a aspectului estetic al trenurilor în circulație”, se arată în documentație. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 27 iulie, ora 15,00.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here