CFR caută firme de curățenie pentru patru gări din Gorj. Suma oferită!

1110

Sucursala Regională de Căi Ferate Craiova vrea să achiziționeze servicii de salubritate, pentru o perioadă de 12 luni, pentru mai multe spații pe care le administrează. Suma pusă la bătaie este de aproape 2 milioane de lei. Contractul este împărțit în opt loturi, fiind incluse și stațiile CFR Târgu-Jiu, Rovinari, Cărbunești și Turceni.

Curățenia se va asigura în sălile de așteptare, vestibule și holurile de acces în stație, în holurile caselor de bilete, peroane, spații dintre liniile căii ferate în grupa de călători, spații verzi din incinta stației, trotuare, alte spații cu specific feroviar (birouri, holuri), WC-urile publice care nu sunt închiriate și rampe de gunoi, acolo unde este cazul.
Lucrările sunt împărțite în opt loturi. Pentru salubrizarea stațiilor CF Târgu-Jiu, Cărbunești și Rovinari, este pusă la bătaie suma de 270 de mii de lei.
Câștigătorul licitației va trebui să aducă opt angajați pentru a face curățenie în aceste trei stații CFR, în total fiind vorba de peste 15.000 de metri pătrați.
Alți 260.000 de lei sunt alocați pentru contractul de salubrizare a stațiilor CF Drobeta Tr. Severin, Filiași și Turceni.
Ofertele vor fi depuse până pe data de 19 noiembrie, criteriul de atribuire a licitației fiind prețul cel mai mic.
„Prestatorul va efectua două categorii de salubrizare: salubrizarea curentă – în fiecare zi și salubrizarea generală – o dată pe lună. Produsele utilizate pentru curățat trebuie să fie biodegradabile, să nu degradeze imediat sau în timp suprafața curățată și să nu afecteze sănătatea oamenilor și protecția mediului”, se arată în caietul de sarcini.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here