Cezariene realizate cu succes la Spitalul Rovinari

687

Medicul ginecolog Dana Popescu a efectuat, împreună cu chirurgul Dan Dumitrelea, două cezariene la Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari. Prima operaţie de acest gen a fost realizată la spitalul din Rovinari în 2011, cele de ieri fiind următoarele două. Atât mămicile, cât şi bebeluşii sunt bine şi vor pleca acasă în curând.

Premiera în materie de naşteri prin cezariană a avut loc la Spitalul Rovinari în anul 2011, fiind realizată de ginecologul Al Natour Ayman şi chirurgul Dan Dumitrelea. Acest tip de intervenţii s-a reluat acum, chirurgul Dumitrelea făcând echipă cu medicul ginecolog, Dana Popescu. Cei doi au efectuat, ieri, cezarienele cu numărul doi şi trei din istoria Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari, intervenţiile fiind reuşite, atât mămicile, cât şi nou-născuţii, fiind bine. Fericitele mămici şi bebeluşii lor vor mai rămâne în spital câteva zile, după care vor fi externaţi, conform procedurilor.
Cei doi medici care le-au operat pe proaspetele mămici sunt convinşi că vor urma şi alte cezariene la acest spital, dat fiind succesul celor efectuate până în prezent.
M.S.

2 COMENTARII

  1. Felicitari domnilor doctori,sa stiti ca multa lume va iubeste si va respecta pentru tot cea ce faceti.
    Felicitari si doamnei ziariste ca promoveaza asemenea medici ,tineti-o tot asa si mai investigati ca mai sunt medici buni pe la spitalul Rovinari.

  2. Am ajuns sa ne bucuram pentru o cezariana ,primele cezariene.Astea se fac de 200 de ani si noi in secolul 21 ne bucuram de o cezariana?Nu asta e treaba medicului ginecolog sa faca o cezariana?NU inteleg de ce trebuie sa fie mediatizat un lucru atat de comun si banal.Suntem vai de capul nostrum daca ne bucuram de asa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here