CEx-ul PSD Gorj, vot pozitiv pentru Dragnea și Grindeanu!

243

Social-democrații gorjeni, întruniți, ieri, în Comitetul Executiv Județean, au aflat de la liderii organizației mesajele de unitate de la centru, membrii adunând semnături în județ pentru susținerea Guvernului Grindeanu. Atât Florin Cârciumaru, cât și Mihai Weber, președintele executiv al PSD Gorj, au declarat, miercuri, presei că întrunirea este una de bun augur mai ales că, în ultimul timp, s-a simțit în partid o oarecare carență de comunicare.
În cadrul ședinței nu s-au pus în discuție posturi vacante ori promovări în administrația locală ori județeană asta deși înainte de conferință, deputatul Alin Văcaru, la întrebările jurnaliștilor, a anunțat că va candida la șefia organizației, în toamnă. De altfel, nu a fost singurul care le-a transmis jurnaliștilor că vrea să promoveze în partid, a făcut-o și tânărul Luis Popa care a anunțat că a avut discuții cu liderii locali, iar acum așteaptă să vadă unde și cum va fi promovat.
Reamintim că Liviu Dragnea, preşedintele PSD, le-a solicitat tuturor organizaţiilor PSD să strângă semnături până pe 17 februarie, în semn de susţinere a actualului guvern, procedura fiind în desfășurare în Gorj.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here