CEx al PSD, în şedinţă

359

DSCN5792Membrii Comitetului Executiv (CEx) al PSD Gorj şi conducerea acestui organism s-a întrunit vineri la Muzeul Judeţean ,,Al. Ştefulescu” pentru a pune în discuţie câteva măsuri organizatorice ce vor fi aplicate apoi în filială. Amfitrionul şedinţei a fost preşedintele partidului, Florin Cârciumaru, care a anunţat participanţilor şase puncte de discuţie, pe ordinea de zi.

Toată conducerea organizaţiei PSD Gorj s-a întrunit vineri la orele 11.00 la Muzeul Judeţean, pentru o şedinţă internă programată de ceva vreme.

“Astăzi (n.r vineri) am stabilit să ne întâlnim în formula Comitetului Executiv Judeţean, asta însemnând preşedinţii de organizaţii, vicepreşedinţii şi toată conducerea organizaţiei judeţene. DSCN5794Motivul principal este legat de aspecte organizatorice ale filialei de la Gorj, dacă vreţi, aşa în treacăt ceea ce înseamnă reactualizarea bazei de date, noile formate de adeziuni pe care le vom folosi în viitor şi, sigur, ceea ce înseamnă aducerea la zi a cotizaţiilor în filialele restanţiere în acest moment, nu foarte multe”, a declarat Ciprian Florescu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

Întruniri la centru

Moţiunea de cenzură a PSD nu a fost trecută vineri pe ordinea de zi, dar s-au purtat discuţii cu privire la întrunirile partidului la nivel central.

“Nu se va discuta despre moţiunea de cenzură, deocamdată aşteptăm şi noi semnale de la centru. Ceea ce ştiu este că pe 16 octombrie este programat Consiliul Naţional al partidului şi Congresul Extraordinar al PSD. Acolo va fi lansat şi programul de ieşire din criză propus de PSD şi sigur vor fi discutate şi detaliile referitoare la moţiunea de cenzură care va fi depusă în a doua jumătate a lunii octombrie”, a mai declarat Florescu.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here