Certificat verde la Prefectura Gorj, Pașapoarte și Permise Auto

1073

De astăzi, accesul este permis doar cu certificat verde în mall-uri, hoteluri sau instituții publice, iar începând cu orele 22.00 și până la 5.00, întreaga țară este în carantină de noapte. Noile reguli se vor aplica şi în cadrul Instituției Prefectului – Județul Gorj.

Astfel, „accesul persoanelor, cu excepția angajaților, în incintele instituțiilor publice centrale și locale, regiilor autonome și operatoriilor economici cu capital public este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, anunță Prefectura Gorj.

Aceleași reguli de acces vor fi valabile și la Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor Gorj și Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here