Cercetați pentru furt de vin

326

Trei tineri de 17, 20 și 25 de ani, din comuna Câlnic, sunt cercetați de polițiști pentru furt calificat, după ce ar fi sustras zeci de litri de vin din locuința unei femei de 38 de ani, din Bălești. Aceasta a sesizat marți Poliția, despre faptul că ”persoane necunoscute i-au sustras bunuri din imobilul situat în comuna Bălești”.
”La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului, iar din beciul casei au sustras 50 litri de vin, cauzând un prejudiciu total în valoare de 300 lei.
În urma activităților desfășurate de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au fost identificați trei tineri de 17, 20 și 25 de ani, din comuna Câlnic, bănuiți de săvârșirea faptei, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Suspecții sunt cercetați în libertate.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here