Cercetați pentru furt

338

Doi gorjeni sunt anchetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Unul este suspectat că ar fi sustras mai multe scule, iar cel de-al doilea că ar fi furat o bicicletă.

Vineri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Hurezani au fost sesizaţi de o femeie, de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în cursul zilei de 14 ianuarie persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat un bărbat, de 45 de ani, din localitate, care ar fi sustras bicicleta în cauză. Bunul sustras a fost recuperat și restituit părţii vătămate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Sâmbătă, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Brăneşti au fost sesizaţi de o femeie, de 44 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în perioada 20 octombrie 2015 – 14 ianuarie 2016, în care s-a aflat în străinătate, un bărbat, de 30 de ani, din aceeaşi localitate, a sustras din locuinţa acesteia, mai multe scule electrice şi mecanice. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here