Cercetată pentru furt calificat, după ce a luat mai multe bunuri din casa socrului

287

O femeie de 53 de ani, din Târgu-Jiu, este cercetată de polițiști, fiind acuzată că a sustras mai multe bunuri din casa socrului său, la care a locuit până în luna decembrie a anului trecut.
”La data de 18 aprilie, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul 112 de un bărbat de 65 de ani, din localitate, despre faptul că o femeie de 53 de ani a pătruns prin efracție în incinta locuinței socrului său, în vârstă de 74 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, de unde i-a sustras mai multe bunuri, un cazan pentru fabricat alcool de 80 de litri, o scară din aluminiu, două butoaie din plastic de 300 de litri, 18 păsări, mai multe sticle de băuturi alcoolice, cauzându-i un prejudiciu total de 9.000 lei. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că femeia de 53 de ani a locuit efectiv la adresa persoanei vătămate, până în luna decembrie 2017. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei și recuperarea prejudiciului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Femeia este cercetată în libertate.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here