Cercetat pentru vătămare corporală din culpă

221

Un tânăr de 19 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie ce a avut loc vineri pe DN 67. Tânărul nu s-a asigurat înainte de a vira la stânga şi a acroşat un alt autoturism ce circula regulamentar.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, aceştia continuând cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor exacte în care au avut loc evenimentele rutiere.

Vineri, 26 august, lucrătorii Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci, au fost sesizaţi prin 112, de un participant la trafic, cu privire la faptul că, pe DN 67 Bengeşti-Ciocadia a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, din direcţia Târgu-Jiu – Vâlcea, a încercat să vireze la stânga fără a se asigura, acroşând astfel un alt autoturism, condus regulamentar de S.I.E., 41 ani, din oraşul Novaci, care a intrat în depăşirea acestuia. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a numitei S.I.E., care a fost transportată cu ambulanţa la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, purtau centura de siguranţă, iar în autoturisme nu au fost identificate aparate de detectare a undelor radar. S-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor exacte în care au avut loc evenimentele rutiere.

Roxana Lupu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here