Cercetat pentru operaţiuni pirotehnice fără drept

419

Un târgujian în vârstă de 37 de ani s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii au descoperit că acesta deţinea, fără drept, 13 rachete de semnalizare. Bărbatul este acum cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

În cursul zilei de 2 mai, poliţiştii din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Gorj au efectuat verificări pe linia Legii nr. 295/2004/Rep., privind regimul armelor şi al muniţiilor. Cu această ocazie, oamenii legii au identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Târgu-Jiu, autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme neletale de autoapărare şi tir sportiv, care deţinea, fără drept, 13 articole pirotehnice (rachete de semnalizare), pentru a fi folosite la o armă neletală cu gaze, al cărei posesor era. Bărbatul este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.
Armele neletale deţinute, nouă cartuşe cu gaz şi articolele pirotehnice au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here