Cercetat pentru braconaj (VIDEO)

252

braconaj armeUn bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, este cercetat de poliţişti, fiind suspectat că nu a respectat prevederile legii privind vânătoarea şi protecţia fondului cinegetic şi cele ale legii privind regimul armelor şi muniţiilor.

În seara zilei de 12 august, orele 23:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizaţi despre faptul că pe fondul cinegetic numărul 3 Padeş, aparţinând Agenţiei Judeţeane de Vânători şi Pescari Sportivi Gorj, s-au auzit focuri de armă, posibil executate de persoane aflate la braconaj. Imediat la faţa locului au ajuns poliţişti ai Poliţiei Oraşului Tismana şi cei ai Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase. Acţionând operativ, poliţiştii au depistat şi identificat pe fondul de vânătoare, un bărbat de 35 ani, din municipiul Târgu-Jiu.

{youtube}9NyMjlkiwGg{/youtube}

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că suspectul, membru vânător, autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme letale de vânătoare, avea asupra sa arma de vânătoare şi muniţia aferentă. Până în momentul depistării, bărbatul efectuase acte de vânătoare, fără a deţine autorizaţie de vânătoare, executând mai multe focuri de armă. Poliţiştii au dispus indisponibilizarea armei şi a muniţiei găsite asupra suspectului. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul infracţiunilor de braconaj şi uz de armă letală fără drept şi pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here