Cercetat după ce a împușcat o gâscă în aripă

169

Un bărbat de 46 de ani, din Turceni, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj. Acesta a fost prins de jandarmii gorjeni, care au sesizat imediat Poliția despre faptul că suspectul avea ”asupra sa” pasărea vânată, o gâscă sălbatică de talie mică.

”Echipa operativă constituită la nivelul subunității a constatat că bărbatul, cu ocazia participării la o vânătoare colectivă autorizată de AJVPS Gorj, pentru vânat din specia iepure, fazan, vulpe, şacal şi coţofană, ar fi vânat, fără respectarea condiţiilor înscrise în autorizaţia de vânătoare, o pasăre din specia gârliţă. Asupra bărbatului a fost identificată o armă de vânătoare cu alice şi un număr de 37 cartuşe de diferite tipuri, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj”, se precizează într-un comunicat al Poliției Gorj.

Pasărea a fost predată paznicului de vânătoare, care a cerut ajutorul unui medic veterinar, aceasta fiind rănită la aripa stângă. Ulterior va fi eliberată. (L.F.)

Detalii în ediția de mâine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here