CEO nu se încadrează în buget. Urmează 3.000 de concedieri și tăieri de venituri ale celor care rămân

8709

* Anunțul vine de la liderii de sindicat care nu s-au opus în niciun fel planului agresiv de restructurare

Administrația CEO a găsit ,,soluția” să se încadreze în bugetul de anul acesta care, potrivit OG 27 din martie, nu trebuie să-l depășească pe cel de anul trecut: va face concedieri colective, Și le-a spus asta sindicatelor. La rândul lor ei informează că vor fi afectate și veniturile celor care rămân.
Astfel, liderii federațiilor sindicale, cei care nu s-au opus în niciun fel programului de restructurare, Dumitru Pîrvulescu și Gabriel Căldărușe, anunță riscul concedierii a 3.000 de oameni din CEO și cer acum ajutorul parlamentarilor de Gorj și Ministerului Energiei să modifice articolul care limitează cheltuielile salariale. Concedierile colective vor avea loc în iulie, anunță liderii, aceștia făcând o adresă parlamentarilor în care cer schimbarea art. V din ordonanța 27, pentru că altfel, nu vor fi doar concedieri colective, ci și tăierea drepturilor salariale stabilite prin contractele de muncă.
M.C.H.

1 COMENTARIU

  1. Greu cu munca. Concedieri colective tot e bine pentru ca primesc salarii compensatorii. Ar fi putut sa ii dea afara unul câte unul. Restructurarea este un proces continuu care nu se termina niciodată. Learn and adapt to win! Succes la pensia speciala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here