CEO nu mai face concedieri. Deocamdată

1309

Pentru cei aproape 1.500 de noi angajați la CE Oltenia există posibilitatea să li se prelungească contractele de muncă până la 1 iulie 2023. Anunțul vine de la administrația companiei.

Amintim că aceste angajări au fost făcute pe o perioadă determinată, contractele de muncă fiind valabile până la 31 decembrie 2022. Administrația CE Oltenia mai anunță că în contextul actual, concedierile care erau programate pentru acest an ies din calcul. Dar, și în cazul în care angajaților pe perioadă determinată nu li se vor prelungi contractele de muncă, aceștia nu vor beneficia de plăți compensatorii.
,,Cel mai probabil contractele de muncă vor fi prelungite până la 1 iulie 2023. Nu vor fi concedieri, în situația în care ni s-a cerut un alt nivel de producție. Este nevoie de energie iar CE Oltenia s-a angajat să producă mai mult în această criză energetică. Cel mai probabil, la 1 iulie 2023 vom avea o reevaluare a nivelului de producție și vom vedea atunci ce vom face, cert este că va trebui să păstrăm nivelul producției iar atâta timp cât veniturile CEO acoperă cheltuielile, nu se vor închide capacități și nu se vor face concedieri în viitorul apropiat. Comisia Europeană nu ne face observații atâta timp cât nivelul veniturilor asigură cheltuielile prevăzute în Planul de restructurare. Noi trebuie să atingem un anumit prag de profitabilitate și sunt semne bune în acest sens”, au mai spus reprezentanții CEO.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here